İZODER, 2016 MALİ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER Mali Genel Kurul Toplantısı, 9 Mart Perşembe günü Radisson Blu Hotel Asia'da yapıldı.

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açılış konuşmasında yalıtım sektörünün taşıdığı büyüme potansiyeline dikkatleri çekerek, ülkenin ihtiyaçları, alışkanlıkları, olanakları ve bilimsel doğrularla desteklenen bir programla sektördeki üretici, bayi, uygulamacı ve halkın bilinçlendirilmesinin, derneğin ana hedefi olduğunu ifade etti.

Tayfun Küçükoğlu, yalıtım sektörünün hızlı gelişiminin ülkemizin gelişimine ve çağdaşlaşmasına yapacağı katkıları yükselteceğini belirterek İZODER’in bünyesinde yer alan Teknik ve Destek komisyonlarının yaptığı çalışmaların önemini vurguladı.

Genel Kurul öncesinde Dr. Can Gürlesel, "Dünya ve Türkiye Ekonomisi için Değerlendirmeler ile İnşaat Sektörü için Beklentiler" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Gürlesel sunumunda dünya ekonomisinin 2016 yılı beklentilerini, AB üyesi ülke ekonomilerinin gidişatını ve 2016 yılında Türkiye’nin ekonomik durumundaki dinamiklerin inşaat sektörüne nasıl yansıyabileceğini anlattı. (Dr. Can Gürlesel'in sunumunu indirmek için tıklayınız)