İZODER ÜYELERİYLE BULUŞTU

İZODER Üyeleriyle Buluştu

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu: "Yalıtım sektörünün ve İZODER'in daha etkin olması için üyelerimizin katkıları büyük önem taşıyor."

Yalıtım sektörünün çatı derneği İZODER, yaptığı çalışmaları ve statejilerini üyeleri ile paylaşmak, üyelerinin görüş ve önerilerini almak amacıyla 2 Haziran günü Sheraton Otel Ataşehir'de üye buluşması ve panel gerçekleştirdi.

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu açılış konuşmasında yalıtım sektörünün ve İZODER'in daha etkin, nitelikli ve hakim seviyeye ulaşması için üyelerin fikir ve katkılarının önemli olduğuna dikkat çekti. Yalıtımın tüm branşlarında yüksek gelişme, dinamizm, enerji ve motivasyon olduğunu belirten Küçükoğlu şunları söyledi: "Tüm branşları ile yalıtım, barınmadan, çağdaş yaşam koşullarına geçişin temel göstergesi. Yalıtım sektörlerimiz, ülkemizin gelişiminden güç alarak hızla büyüme potansiyelinde. Hedefimiz ülkemizin ihtiyaçları, alışkanlıkları, olanakları ve bilimsel doğrular önderliğinde üretici, bayi, uygulamacı ve halkımızın bilinçlenmesi hamlesidir. Bilinçlenme hamlemiz sektörümüzün hızlı kalkınma hareketini tetikleyecek, ülkemiz gelişimine, çağdaşlaşmamıza katkımızı yükseltecektir. Sektörlerimizi geliştirme faaliyetlerimiz üyelerimizin aktif katılımı ile gerçekleşecektir."

Daha sonra yapılan panelde İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, Başkan Vekili Fatih Öktem ve Levent Pelesen, üyelerden gelen soruları yanıtladılar. Panelde İZODER'in daha etkin ve güçlü olması için yeni işbirliklerinin ve üyelerinin katılımının önemli olduğu, yalıtım konferanslarının sürdürülebilir olarak gerçekleşmesi, haksız rekabet ile mücadelenin ve iletişim, bilinçlendirme çalışmalarının önemli olduğu başlıkları öne çıktı.

Panelden sonra plaket törenine geçildi. İZODER Üyeliğinde 10 yılını tamamlayan Ece İnşaat, Marshall Boya, İzoyapı İzol., Aykimtaş, Terraco, Knauf İnş., İzomar İzol., Basaş, Alsecco İnş., İlhan İnş., Baumit, Wacker Chemie, Özen Yapı, Emülzer, Tipor Mim., Form Akustik, Saint- Gobain Weber firmalarına plaketleri Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, Başkan Vekili Levent Pelesen ve Fatih Öktem tarafından verildi.

İZODER Üyeliğinde 20. yılını dolduran Özgür Atermit, Betek Boya, Himerpa ve Mardav Yalıtım'a plaketleri Başkanlar Kurulu Üyesi Nuri Bulut tarafından takdim edildi.

İZODER üye buluşması Vedat Sakman'ın verdiği konser ile son buldu.