Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için anketler’den alınan bilgiler büyük bir titizlikle incelenmektedir.
Anketimize katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz.
İZODER'İ NEREDEN DUYDUNUZ?
Televizyon
Gazete, TV, dergi haberleri
İnternet
Arkadaş - tanıdık
Satıcı - uygulayıcı firma
Reklamlar
Diğer
NE TÜR YALITIM TİPLERİNDEN HABERDARSINIZ?
Isı
Su
Ses
Yangın
Tesisat
EVİNİZDE YALITIM UYGULAMASI YAPTIRDINIZ MI?
Hayır, yaptırmadım
Evet, yaptırdım
Isı yalıtımı yaptırdım
Ses yalıtımı yaptırdım
Su yalıtımı yaptırdım
Yangın yalıtımı yaptırdım
YAPTIRDIĞINIZ UYGULAMA BEKLENTİLERİNİZİ KARŞILADI MI?
Tamamen karşıladı
Karşıladı
Hiç karşılamadı
Ne karşıladı ne karşılamadı
Bilmiyorum
BEKLENTİLERİNİZİ NEDEN KARŞILAMADI?
ÖNÜMÜZDEKİ 2 YIL İÇERİSİNDE EVİNİZE YALITIM UYGULAMASI YAPTIRMA PLANINIZ VAR MI?
Hayır
Evet
Isı Yalıtımı
Su Yalıtımı
Ses Yalıtımı
Yangın Yalıtımı
YALITIM YAPTIRMADAN ÖNCE HANGİ KAYNAKLARDAN BİLGİ ALIRSINIZ?
DEMOGRAFİK BİLGİLER
Adınız-Soyadınız :
E-Mail Adresiniz :
Çalıtığınız Kurum :
Yaşınız :
Cinsiyetiniz :
Eğitim Durumunuz :
Mesleğiniz :
Eviniz Kendinize mi Ait? :
Hanede Yaşayan Kişi Sayısı :
Anket’le ilgili sorularınız için : info@izoder.org.tr

TS825 YAZILIMI YENİ VERSİYONUYLA ÇOK YAKINDA SEKTÖRÜN HİZMETİNDE
    IZODER tarafından, 2008 yılında, TS825 standardının tüm hesaplama işlemleri ve ilgili tablolarını içeren bir yazılım geliştirilmişti, " İZODER TS825" adıyla bilinen bu yazılım, gerek yeni gerekse mevcut binaların yalıtım projelerini hazırlayan tasarımcıların büyük bir bölümü tarafından kullanılmakta ve piyasada genel kabul görmüş bir yazılım olma özelliğini taşıyordu. Bunun yanında, proje onayı ve/veya imar izni verecek makamlar tarafından da aranan, sonuçlarına itibar edilen bir yazılım olan TS825 yazılımının yenilenmesi amacıyla İZODER tarafından, İstanbul Kalkınma Ajansı 2012 yılı Kâr Amacı Gütmeyen Kurumlara Yönelik Bilgi Odaklı Ekonomik Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında yayınlanan çağrılara, yeni bir yazılım geliştirilmesi amacıyla teklif verilmiş ve desteklenmesi kabul edilmişti. Eylül 2013 başından itibaren başlayıp dokuz ay boyunca devam eden proje, Mayıs 2014 sonunda tamamlanarak yeni TS825 yazılımı yeni haliyle kullanıma hazır duruma getirildi.

İZODER 21 YAŞINDA
    İZODER 13 Haziran 2014 günü 21. yaşını kutluyor. Kurulduğu 1993 yılından bu yana Türkiye’de yalıtım bilincini yerleştirerek sektörü büyütmek ve geliştirmek amacıyla çalışmalarını kesintisiz 21 yıldır sürdüren nadir sektör derneklerinden biri olmanın kıvancını taşıyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

İZODER, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI İLE SU YALITIMI MEVZUATININ GELECEĞİNİ BELİRLİYOR
    Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği – İZODER, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliği, BİTÜDER (Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği) ve Şekerbank’ın destekleri ile düzenlenen Su Yalıtımı “Uygulamalar, Gelişmeler ve Mevzuat Geliştirme” Konferansı, 29 Mayıs Perşembe günü, Ankara’da TOBB Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Avrupa Isı Yalıtım Sektörü, İZODER’in Ev Sahipliğinde Türkiye’de Buluştu
    11 Avrupa Birliği ülkesinden ısı yalıtımı ve mantolama konusunda faaliyetleri bulunan derneklerin oluşturduğu bir üst yapı olan Avrupa Mantolama Birliği (EAE), genel kurul toplantısını İZODER’in ev sahipliğinde Türkiye’de ilk kez gerçekleştirdi. 27 Mart 2014 tarihinde İstanbul Radisson Blue Hotel’de yapılan toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Enerji Verimliliği Dairesi Başkan Vekili Murat Bayram, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdür Yrd. Atila Erenler, İZODER Yönetim Kurulu Üyeleri ve EAE üyeleri katıldı.

Yalıtım Sektöründe Yeterlilik Sertifikası Alan Ustalar Çoğalıyor
    İZODER tarafından TEBAR AŞ bünyesinde kurulan Personel Belgelendirme Merkezi 2013 Mayıs ayından bu yana yalıtım sektöründe çalışacak ustaların mesleki yeterliliklerini test ederek serifikalandırıyor. Serifika almak için başvuran ustaların sayısı her geçen gün artarken sertifikalı usta çalıştıran uygulayıcı firmalar sektörde bir adım öne geçiyor.

İZODER Kalite Onay Sertifikası (İKOS) Başvuruları Artıyor
    İZODER tarafından, üyeler arasında oluşabilecek haksız rekabet risklerinin asgariye indirilmesi, üyelerin güncel ve gelecekte yürürlüğe girecek teknik mevzuat ile ilgili bilgilendirilerek yasal yükümlülüklerini yerine getirmelerine destek olunması, beyan değerlerinin sürekli olarak tutarlı, güvenilir olmasını temin ederek tüketicinin ve sektörün korunmasına katkı sağlanması amacıyla, hayata geçirilen İZODER Kalite Onay Sertifikası (İKOS) ‘u almak için başvuran üye sayısı arttı.

İzoder 2014 Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
    27 Şubat 2014 Perşembe günü Silence Otel’de gerçekleştirilen Olağan Mali Genel Kurul’da İZODER’in 1 yıl boyunca gerçekleştirdiği etkinlikler üyelere anlatıldı ve bütçe raporları sunuldu.

İZODER Bölge Temsilciliği Toplantılarının İkincisi Adana'da Gerçekleştirildi
    İZODER’in 3. Bölge Temsilciliği olarak belirlenen Adana’da İZODER ve 3. Bölge Temsilcisi Dünya EPS Genel Müdürü Bülent Kunt’un ev sahipliğinde düzenlenen bölge toplantısı 13 Şubat 2014 Perşembe günü gerçekleştirildi.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

İZODER Bölge Temsilciliği Toplantılarının İlki İzmir’de Gerçekleştirildi.
    İZODER’in 2. Bölge Temsilciliği olarak belirlenen İzmir’de İZODER ve 2. Bölge Temsilcisi Dinamik Isı Genel Müdürü Metin Akdaş ev sahipliğinde ilk bölge toplantısı 31 Ekim 2013 Perşembe günü gerçekleştirildi.

İZODER’den BİR İLK : Sanal Fuar
    İZODER yürütmekte olduğu Doğru Çözüm Doğru Yalıtım Kampanyası kapsamında yine bir ilke imza atarak Türkiye ve yalıtım sektörünün ilk Sanal Fuarı’nı açtı.

IZODER
Association of Thermal Insulation, Waterproofing, Sound Insulation and Fireproofing Material Producers, Suppliers and Applicators
ESTABLISHED: 1993
NUMBER OF THE MEMBERS: 225
ORGANIZATIONAL STRUCTURE
a) General Assembly
b) Board of Directors
c) Committee of Controllers
d) Discipline Committee
e) Consultative Committee
f) Honour Committee
g) Commissions and Working Groups
AIM
- To create and generalize insulation awareness in Turkey
- To provide healthy, safe, comfortable, and energy-efficient buildings with effective insulation (thermal insulation, water proofing, sound insulation and fire protection) applications for both buildings and mechanical installations.
- Contribute to the prevention of pollution
- Raise the awareness of the public and the sector in terms of insulation with comprehensive activities
- Gather the organizations that are acting as producer, seller, importer, and implementer in the insulation sector in Turkey, anasayfa.asp complying with the above aims.
MISSION
- Be a representative of the insulation sector for public institutes and organizations,
- Save energy and foreign exchange in the whole country in terms of thermal insulation of buildings and mechanical installations,
- Find better solutions for people to life and work in more comfortable and healthier areas by making sure water proofing applications are carried out according to the technical rules,
- Get the attention of the authorities and the society in terms of sound insulation, show how the necessary measures can be taken, and thus contribute to the protection of human health,
- Raise the awareness of the sector and the public in terms of fire protection, and provide the necessary sensibility,
- Prevent pollution by assisting the development of insulation awareness,
- Inform its members about technological developments, and raise their awareness,
- Become a source of information on insulation through seminars, publications, communication campaigns, and other activities,
- Make any efforts and contributions necessary for insulation in our country to be raised to the level of modern countries by getting into contact with policy makers in any subject related to insulation, such as making the necessary legal arrangements,
- Cooperate with groups from other sectors (universities, foundations and associations, contractors, public institutions etc.) in order to attain the aims in common subjects,
- Cooperate with scientists and academics in order to raise the awareness of the public on insulation
SUBJECTS OF THE IZODER COMMISSION AND ACTIVITIES
Scope: Thermal Insulation, Water proofing, Sound Insulation and Fire Protection Activities:

- IZODER has been working on technical, educational, and awareness-raising efforts in terms insulation.
- IZODER is playing an active role by working together with the TSE (Turkish Standards Institute) and the related ministries in forming important standards related to insulation.
- In addition to providing cost free educational seminars, IZODER Insulation Education and Consultation Center (IZODER Yalıtım Egitim ve Danısma Merkezi - Iyedam), which was established in the year 2005, provides special training programs for private companies and organizations with request.
- IZODER brings together the professionals and academics in the sector by organizing congresses.
- The "Insulation Technologies Department" and a laboratory was opened for the first time in Turkey with the support of IZODER, in 2003 in the Hereke Ömer Ismet Uzunyol Vocational School at the Technical University of Kocaeli, to provide qualified intermediate employees for the sector. The department still offers courses.
- Cooperation has been done with energy providers such as Igdas and EGO in order to generalize the use of efficient energy, and to raise the awareness of the public.
- IZODER organizes the ISK-Sodex Fair together with ISKAV, DOSIDER, ISKID, and TTMD. It participates in the Construction Fairs held by the Construction Industry Center
- IZODER is running a public awareness campaign called 'Insulation is an Investment', which aims in raising the level of perception and knowledge related to insulation, and in developing the common level of knowledge.
- To provide faster and economic testing and certification services for insulation industry, IZODER established a notified test and certification body.
- IZODER has been publishing the Insulation World Magazine (Izolasyon Dünyası Dergisi) for 11 years in order to provide the communication in and to contribute to the development of the sector.
- IZODER disseminate reliable information on insulation through its official web site under the address www.izoder.org.tr , and on the free hot line 0800 211 33 67, with the help of IZODER's professionals.
- The electronic mail group YALITIMTURKIYE@yahoogroups.com, which was created by IZODER and which aimed to bring together the professionals of the Insulation Sector in Turkey, forms a platform where all of its members ("Insulation Turkey - Yalıtım Türkiye") can discuss their views on any subject related to thermal insulation, water proofing, sound insulation, fire protection for buildings and mechanical installations.
- IZODER has 125 members, where 43 are producers, 82 Vendor-Implementer-Importe
PHONE : 00 90 216 415 74 94 (pbx)
FAX : 00 90 216 415 70 01
E-MAIL : info@izoder.org.tr
WEB : www.izoder.org.tr
ADDRESS : : Şerifali Mah. Hendem Cad. No:58 Yukarı Dudullu 34775 Ümraniye / İstanbul - Türkiye
İZOLASYON DÜNYASI DERGİSİ
107. SAYI İÇİN TIKLAYIN!
İZOLASYON DÜNYASI DERGİSİ SAYI 107
Adobe Acrobat Reader programını yüklemek için tıklayın!
İZODER VİDEOLARI
ISI YALITIMI VİDEOSU
SU YALITIMI VİDEOSU
SES YALITIMI VİDEOSU
YANGIN YALITIMI VİDEOSU
PİYASA EKRANI 2/1
PİYASA EKRANI 2/2
İZODER'E ÜYE OLUN
Üyelik başvuru formunu eksiksiz doldurup, gerekli belgelerle birlikte kargo veya posta ile İZODER'e ulaştırınız.
İZODER E-BÜLTEN
İZODER’den E-Bülten almak için lütfen kayıt olun!
Şerifali Mah. Hendem Cad. No:58 Yukarı Dudullu 34775 Ümraniye / İstanbul
Telefon : 0216 415 74 94 (pbx) Faks : 0216 415 70 01 E-mail : info@izoder.org.tr