İZODER, 2019'UN ÜÇÜNCÜ YALITIM SEMİNERİNİ BURSA'DA DÜZENLEDİ

Ülke genelinde yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak ve vatandaşlara çözüm önerileri sunmak amacıyla Anadolu'da Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri düzenlemeye devam eden İZODER, 2019'un üçüncü seminerini Bursa'da gerçekleştirdi. Bonus, Filli Boya/Capatect, İzocam, Mardav, MegaBoard, ODE, Onduline, Terrawool, Weber sponsorluğundaki seminer 27 Haziran günü Bursa Almira Otel'de yapıldı.

İZODER, 2019'un Üçüncü Yalıtım Seminerini Bursa'da Düzenledi

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü iş birliği ile hayata geçirilen seminerin açılışında konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yalıtımın önemi üzerinde durdu ve bu tür etkinliklerin yalıtım bilincinin yaygınlaşması açısından faydalı oluğunu söyledi.

İZODER, 2019'un Üçüncü Yalıtım Seminerini Bursa'da Düzenledi

İZODER Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, bu seminerlere 2017 yılında başladıklarını anımsattı. Halkın sağlıklı, güvenli ve konforlu yaşam alanlarına kavuşması için kamuoyunu bilinçlendirmek ve sektörün gelişimini sağlamak için çalıştıklarını anlatan Şen, "Özellikle son yıllarda kamunun yalıtıma önem vermesi ve yeni yasal düzenlemeler için sürdürdüğü titiz çalışmalar da yalıtım sektörünün gelişmesine katkı sağlamıştır. Ses Yalıtımı ve Su Yalıtımı Yönetmeliklerinin çıkarılması sektörümüz için büyük bir adımdır ancak şimdi İZODER olarak bu yönetmeliklerin tanıtımını yapmak, uygulanması için kamuoyu oluşturmak ve denetim mekanizmalarını harekete geçirmek hedeflerimiz var." diye konuştu.

İZODER, 2019'un Üçüncü Yalıtım Seminerini Bursa'da Düzenledi

Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri Bursa'ya Yönetim Kurulu Üyeleri, İZODER üyeleri, mimarlar, mühendisler, kamu, sivil toplum kuruluşları ve sektör temsilcileri katıldı.

Alanında Uzman Konuşmacılar Yalıtım Sektöründeki Son Gelişmeleri Anlattı


Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri Bursa'da, "Ses Yalıtımı Yönetmeliği ve Ses Yalıtımı Uygulamaları" başlıklı oturuma İZODER Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Dikmen katıldı. "Enerji Verimliliği için Isı Yalıtımı ve Isı Yalıtımı Uygulamaları" konusu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü Enerji Verimliliği ve Tesisat Daire Başkanlığı'ndan Mak. Müh. Uygur Kınay ve İZODER Isı Yalıtımı Komisyonu Başkanı Kürşad Sakarya tarafından ele alındı. İZODER Su Yalıtımı Komisyonu Bașkan Yardımcısı Jozef Bonfil "Su Yalıtımı Yönetmeliği Neler Getiriyor, Su Yalıtımı Uygulamaları", İZODER Yangın Güvenliği ve Tedbirleri Komisyonu Üyesi Onur Yücel "Yangın Yalıtımı ve Yangın Güvenliği Tedbirleri" hakkında bilgi verdi.

İZODER, 2019'un Üçüncü Yalıtım Seminerini Bursa'da Düzenledi

İZODER, 2019'un Üçüncü Yalıtım Seminerini Bursa'da Düzenledi