TÜRKİYE'NİN İLK VE GÜÇLÜ SÜRDÜRÜLEBİLİR İŞ BULUŞMASI

Türkiye'nin İlk ve Güçlü Sürdürülebilir İş Buluşması

2009'dan bu yana iş dünyasını bir araya getiren Türkiye'nin ilk ve güçlü sürdürülebilir iş buluşması, 8.yılında geleceğe yön verecek. 7-8 Nisan'da gerçekleşecek Yeşil İş: Sürdürülebilir İş Zirvesi; değişen dünyada iklim değişikliği etkileri, ekonomide net-zero, karbon ve enerji dönüşümü, döngüsel ekonomi, inovasyon, sürdürülebilir finansman, yeşil fonlar, yeşil mutabakat ve yönetişime kadar birçok konuya odaklanacak, çok sayıda uluslararası konuşmacıyı ağırlayacak.

Global ve yerel iş dünyasının liderleri, sürdürülebilir büyümenin uzmanları, büyük sermayeli şirketlerden KOBİ'lere kadar tüm özel sektör, kamu sektörü, sivil toplum kuruluşları ve akademi dünyası, pandemi sonrası "Değişimin Yeni Paradigmaları" temasıyla küresel trendleri değerlendirecek.

Katılımcılar, konuların tüm boyutlarıyla ele alındığı ilham veren oturumlarda; sürdürülebilir iş modellerinde yasal düzenlemeleri, politikaları, yenilikçi yaklaşımları, liderlik tecrübelerini, yeni iş fırsatlarını ve başarılı uygulama örneklerini öğrenme ve paylaşma fırsatı bulacak.

Detaylı Bilgi ve Kayıt için tıklayın:
https://surdurulebilirlik.com.tr/etkinlik/yesil-is-2021/