İZODER - MUNZUR ÜNİVERSİTESİ YALITIM SEMİNERLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

İZODER -  Munzur Üniversitesi Yalıtım Seminerleri Büyük İlgi Gördü

İZODER'in üniversite öğrencilerene yönelik Yalıtım Seminerleri, Munzur Üniversitesi Mimarlık Bölümü iş birliğiyle çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Türkiye genelindeki mimarlık fakültesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği seminerlere İZODER üyelerinden BETEK Boya, MASTER Builders Solutions, MEGA Yalıtım, ODE Yalıtım, SİKA Yapı Kim. sponsor oldu.

Mimari Yapılarda Isı Yalıtımı Semineri

13 Şubat günü yapılan Mimari Yapılarda Isı Yalıtımı Seminerine 456 kişi katıldı. Munzur Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Dal'ın açılış konuşması ile başlayan, moderatörlüğünü İZODER Genel Sekreteri Timur Diz'in gerçekleştirdiği etkinlikte İZODER Teknik İşler ve Eğitim Yöneticisi Güneş Yüzügür ve Isı Yalıtımı Komisyonu Üyesi H. Sefa Ertan birer sunum yaptı.

Mimari Yapılarda Su Yalıtımı Semineri

20 Şubat günü gerçekleşen Mimari Yapılarda Su Yalıtımı Seminerine 480 kişi katılım sağladı.
Etkinlik, İZODER Teknik İşler ve Eğitim Yöneticisi Güneş Yüzügür, İZODER Su Yalıtımı Komisyonu Üyesi Dr. Atila Gürses ve Mazlum Budak'ın sunumları ile sona erdi.

Mimari Yapılarda Ses Yalıtımı Semineri

27 Şubat günü Mimari Yapılarda Ses Yalıtımı Semineri için bir araya gelen 461 katılımcıya İZODER Teknik İşler ve Eğitim Yöneticisi Güneş Yüzügür, Ses Yalıtımı Komisyonu Üyesi Mehmet Okay ve H. Sefa Ertan tarafından bilgi verildi.

Mimari Yapılarda Yangın Yalıtımı Semineri

6 Mart'ta yapılan Mimari Yapılarda Yangın Yalıtımı Seminerine 343 kişi katıldı. İZODER Teknik İşler ve Eğitim Yöneticisi Güneş Yüzügür ve İnşaat Müh. ve Teknik Danışman Onur Yücel tarafından birer sunum yapıldı.

Katılım koşullarını sağlayanlara Katılım Belgesi de verilen Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımı Seminerlerinde yalıtım uygulamaları, standart ve yönetmelikler konuları ele alındı.

Eğitim videolarını izlemek için youtube kanalımızı takip edebilirsiniz:
https://www.youtube.com/channel/UCf3bTulqYkvnYh6JRZlNHhg