İZODER YALITIM SEMİNERLERİ BELEDİYELERLE DEVAM EDİYOR

Silivri Belediyesi Seminerleri

Silivri Belediyesi Seminerleri
2017 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İZODER iş birliği ile 14 ilde gerçekleştirilen Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri belediyelerle devam ediyor. İlk durağı Silivri Belediyesi olan seminerler Gaziantep Belediyesi ile devam etti.

11 Eylül'de Silivri Belediyesi Kültür Merkezinde "Binalarda Isı Yalıtımı Eğitimi" düzenlendi. Açılış konuşmalarını İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu ve Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak'ın yaptığı etkinliğe belediyenin ruhsat ve fen işlerinde görevli personeli, bölgede faaliyet gösteren tasarımcı, müteahhit ve yapı denetim kuruluş temsilcileri katıldı. İZODER Teknik İşler ve Eğitim Yöneticisi Güneş Yüzügür'ün ısı yalıtımının önemi, uygulamalar ve mevzuatlar konusunda bilgi verdiği eğitimin sonunda katılımcılara eğitim katılım sertifikaları takdim edildi. İZODER ve Silivri Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirilen etkinlik BETEK BOYA ve KİMYA SAN. A.Ş. ile ERYAP GRUP YALITIM MALZ. SAN. ve TİC. A.Ş.'nin sponsorluğu ile gerçekleşti.

9 Ekim'de "Binalarda Su Yalıtımı Eğitimi" eğitiminin açılışına Silivri Belediye Başkan Yardımcıları Harun Akkan ve Hasan Solak katıldı. İZODER Su Yalıtımı Komisyonu Üyesi Jozef Bonfil ve Mazlum Budak ile İZODER Teknik İşler ve Eğitim Yöneticisi Güneş Yüzügür'ün bilgi verdiği etkinliğe KALEKİM KİMYEVİ MAD. SAN. VE TİC. A.Ş. sponsor oldu.

6 Kasım tarihinde "Ses Yalıtımı Mevzuat ve Uygulamaları" eğitiminde Melike Yürekli tarafından katılımcılara yalıtım ile ilgili bilgiler verildi.

Gaziantep Belediyesi Seminerleri

Gaziantep Belediyesi Seminerleri
Gaziantep Büyük Şehir Belediyesi ve İZODER iş birliği ile Ekolojik Bina'da 12 Ekim'de binalarda "Su Yalıtımı", 13 Ekim'de "Isı Yalıtımı", 14 Ekim'de "Ses Yalıtımı", 15 Ekim'de "Yangın Yalıtımı" seminerleri düzenlendi. Seminerlere bölgede faaliyet gösteren mimarlar, mühendisler, müteahhitler, yapı denetim kuruluşları, belediyenin ilgili çalışanları yoğun ilgi gösterdi.

İZODER Su Yalıtımı Komisyonu Üyesi Jozef Bonfil, Mazlum Budak, İZODER Ses Yalıtımı Komisyonundan Sorumlu Yön. Kurl. Üyesi Volkan Dikmen, İZODER Teknik İşler ve Eğitim Yöneticisi Güneş Yüzügür'ün yalıtımın önemi, uygulamalar ve mevzuatlar konusunda bilgi verdiği seminere sponsor olan üyelerimiz:

BETEK BOYA ve KİMYA SAN. A.Ş.
ERYAP GRUP YALITIM MALZ. SAN. ve TİC. A.Ş.
İZOCAM TİC. ve SAN. A.Ş.
KÖSTER YAPI KİM. İNŞ. SAN. ve TİC. A.Ş.
ODE YALITIM SAN. ve TİC. A.Ş.
ONDULINE AVRASYA İNŞ. MALZ. SAN. ve TİC. A.Ş.
TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FAB. A.Ş.


Gaziantep Belediyesi Seminerleri
Gaziantep Belediyesi Seminerleri
Gaziantep Belediyesi Seminerleri