BELEDİYE VE ÜNİVERSİTELERE YÖNELİK YALITIM SEMİNERLERİMİZ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Belediye ve Üniversitelere Yönelik Yalıtım Seminerlerimiz Tüm Hızıyla Sürüyor
Gaziantep Büyük Şehir Belediyesi ve İZODER iş birliği ile Ekolojik Bina'da 12 Ekim'de binalarda "Su Yalıtımı", 13 Ekim'de "Isı Yalıtımı", 14 Ekim'de "Ses Yalıtımı", 15 Ekim'de "Yangın Yalıtımı" seminerleri düzenlendi. Seminerlere bölgede faaliyet gösteren mimarlar, mühendisler, müteahhitler, yapı denetim kuruluşları, belediyenin ilgili çalışanları yoğun ilgi gösterdi. İZODER Su Yalıtımı Komisyonu Üyesi Jozef Bonfil, Mazlum Budak, İZODER Ses Yalıtımı Komisyonundan Sorumlu Yön. Kurl. Üyesi Volkan Dikmen, İZODER Teknik İşler ve Eğitim Yöneticisi Güneş Yüzügür'ün yalıtımın önemi, uygulamalar ve mevzuatlar konusunda bilgi verdiği seminere sponsor olan üyelerimiz:

BETEK BOYA ve KİMYA SAN. A.Ş.
ERYAP GRUP YALITIM MALZ. SAN. ve TİC. A.Ş.
İZOCAM TİC. ve SAN. A.Ş.
KÖSTER YAPI KİM. İNŞ. SAN. ve TİC. A.Ş.
ODE YALITIM SAN. ve TİC. A.Ş.
ONDULINE AVRASYA İNŞ. MALZ. SAN. ve TİC. A.Ş.
TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FAB. A.Ş.

İZODER - Munzur Üniversitesi İş Birliğinde Yalıtım Seminerleri

İZODER - Munzur Üniversitesi İş Birliğinde Yalıtım SeminerleriİZODER - Munzur Üniversitesi iş birliğinde Türkiye genelinde mimar mühendis ve öğrencilere Mart ayında ısı, su, ses ve yangın yalıtımı konularında çevrimiçi yalıtım seminerleri devam ediyor. 12 Mart'ta "Mimari Yapılarda Isı Yalıtımı" 19 Mart'ta "Mimari Yapılarda Su Yalıtımı" 26 Mart'ta Mimari Yapılarda "Ses ve Yangın Yalıtımı" konularında çevrimiçi düzenlenen etkinliğe, Türkiye genelindeki ünivertelerde öğrenim gören mimar ve mühendis öğrenciler katılıyor.

Eğitime Katılmak için tıklayınız.