İZODER, 2018 MALİ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İZODER, 2018 MALİ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Mali Genel Kurul Toplantısı, 22 Şubat günü Radisson Blu Hotel Asia’da yapıldı.

Genel Kurul öncesinde Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan çağrılı konuşmacı olarak "İnşaat sektörüne yönelik 2017 yılı değerlendirmesi ve 2018 beklentileri" başlıklı sunum gerçekleştirdi.

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen yaptığı konuşmada 2017 yılında İZODER’in önemli çalışmalara imza attığını, Su Yalıtımı Yönetmeliği ve Ses Yalıtımı Yönetmeliklerinin çıkarılmasında önemli roller üstlendiğini belirtti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iş birliğinde Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri düzenlediklerini belirten Pelesen, bu seminerlerle yalıtım sektöründeki son gelişmeleri aktardıklarını ve Anadolu’da daha etkin olmayı hedeflediklerini söyledi.

İZODER Teknik İş Geliştirme Yöneticisi Timuz Diz, 2017 yılı faaliyetleri ve 2017 yılı Denetim Kurulu Raporları hakkında bilgi verdi.

2018 yılı Çalışma Bütçeleri, İZODER Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Ertuğrul Şen tarafından katılımcılarla paylaşılıp, oylamaya sunuldu.
 

İZODER, 2018 Mali Genel Kurulu Gerçekleştirildi