TÜM YÖNLERİYLE YALITIM SEMİNERLERİ TÜM TÜRKİYE'DE DEVAM EDİYOR

TÜM YÖNLERİYLE YALITIM SEMİNERLERİ TÜM TÜRKİYE'DE DEVAM EDİYOR



Yalıtım sektörünün çatı örgütü İZODER, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iş birliği ile Türkiye genelinde 'Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri' başlattı. İlki 16 Kasım 2017'de İzmir'de yapılan seminer dizisinin ikincisi 18 Ocak 2018 tarihinde Ankara'da gerçekleştirildi. Büyük ilgi gören seminerler, yıl boyunca Adana, Kayseri, Elazığ, Trabzon, Antalya ve İstanbul'da da düzenlenecek. İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Amacımız, yurt genelinde yalıtım bilincini artırmak ve ülkemiz için stratejik öneme sahip bir konuda farkındalık yaratmaktır. Bugün kentsel dönüşüm fırsatını iyi değerlendirerek, tüm binaları doğru yalıtım uygulamalarıyla inşa edersek, ülke ekonomimize her yıl milyarlarca dolarlık katkıda bulunabiliriz" dedi.

Yalıtım bilincini artırmak hedefiyle Anadolu'ya yönelen İZODER'in, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iş birliği ile İzmir'de düzenlediği ilk seminer; yalıtım sektörü temsilcileri, mühendis ve mimarlardan büyük ilgi gördü. Ankara'da gerçekleştirilen ve tüm gün ilgiyle takip edilen ikinci seminere, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk de katılarak, yalıtım konusunda önemli tavsiyelerde bulundu.

Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri, 1 Mart'ta Adana, 19 Nisan'da Kayseri, 28 Haziran'da Elazığ, 6 Eylül'de Antalya, 25 Ekim'de Trabzon ve 13 Aralık'ta İstanbul'da gerçekleşecek. Seminer dizisinin 2019 yılında da sürdürülmesi planlanıyor.