YALITIM SEMİNERLERİMİZE TÜRKİYE GENELİNDEKİ ÖĞRENCİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

İZODER - Munzur Üniversitesi Yalıtım Seminerleri Türkiye Genelindeki Öğrencileri AğırladıİZODER'in üniversite öğrencilerİne yönelik Yalıtım Seminerleri, Munzur Üniversitesi Mimarlık Bölümü iş birliğiyle çevrim içi olarak yapıldı. Türkiye genelindeki mimarlık fakültesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği seminerlere İZODER üyelerinden BETEK BOYA ve KİMYA SAN. A.Ş., KÖSTER YAPI KİMYASALLARI A.Ş., ONDULİNE AVRASYA İNŞAAT MALZ. SAN. ve TİC. A.Ş., MEGA YALITIM PAZ. VE DIŞ TİC. A.Ş. sponsor oldu.
 

Mimari Yapılarda Isı Yalıtımı Semineri

12 Mart günü yapılan Mimari Yapılarda Isı Yalıtımı Seminerine 155 kişi katıldı. Munzur Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Dal'ın açılış konuşması ile başlayan, etkinlikte İZODER Teknik İşler ve Eğitim Yöneticisi Güneş Yüzügür ve Isı Yalıtımı Komisyonu Üyesi H. Sefa Ertan birer sunum yaptı.
 

Mimari Yapılarda Su Yalıtımı Semineri

19 Mart günü gerçekleşen Mimari Yapılarda Su Yalıtımı Seminerine 142 kişi katılım sağladı. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Dal'ın açılış konuşması ile başlayan seminerin moderatörlüğünü, İZODER Teknik İşler ve Eğitim Yöneticisi Güneş Yüzügür yaptı. Etkinlik, İZODER Su Yalıtımı Komisyonu Üyesi Dr. Atila Gürses ve Mazlum Budak'ın sunumları ile sona erdi.
 

Mimari Yapılarda Ses ve Yangın Yalıtımı Semineri

26 Mart günü Mimari Yapılarda Ses ve Yangın Yalıtımı Semineri için bir araya gelen 85 katılımcıya İZODER Teknik İşler ve Eğitim Yöneticisi Güneş Yüzügür, Ses Yalıtımı Komisyonu Üyesi Sefa Ertan tarafından bilgi verildi. Katılım koşullarını sağlayanlara Katılım Belgesi de verilen Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımı Seminerlerinde yalıtım uygulamaları, standart ve yönetmelikler başlıkları anlatıldı.

Eğitim videolarını izlemek için youtube kanalımızı takip edebilirsiniz: https://www.youtube.com/channel/UCf3bTulqYkvnYh6JRZlNHhg